How much effort do you give?

How much effort do you give? De vraag die 100% zichzelf en hun atleten stelt, niet alleen op professioneel vlak, maar ook in het dagdagelijkse leven. Geef jezelf nu voor de volle 100%, zodat je het jezelf later niet betreurt. Met deze ingesteldheid, innovatie en zelfvertrouwen stelt 100% elke atleet in staat om nieuwe wegen in te slaan, af te wijken van “het bekende” en vooral te focussen op datgene wat voor hen net hét belangrijkste is: “De weg naar de overwinning!”. 

Het Californische bedrijf, werd opgericht in 1982 (San Diego) en werd voornamelijk bekend dankzij hun stijlvolle ski-/motorcrossbrillen, hoogwaardige handschoenen en zonnebrillen. Na de succesvolle lancering van hun high-end full face helmen, bouwde 100% de Californische markt verder uit. Niet veel later volgde de ontwikkeling van sportbrillen en kleding speciaal voor mountainbikers. 

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.