“The Ace of Cycling”

Colnago werd in 1954 opgericht door Ernesto Colnago in Cambiago, nabij Milaan (Italië), met een kleine ambachtelijke winkel, eerst voor fietsreparatie en vervolgens voor frameproductie. In 1955 nam Ernesto Colnago deel aan de Giro d’Italia als assistent-monteur van Fiorenzo Magni’s Nivea-Fuchs, een latere winnaar van de race. Twee jaar later leverde hij de frames aan Leo-Chlorodont, waarbij Gastone Nencini de Giro d’Italia won, terwijl hij in 1960 het Philco-team uitrustte onder leiding van Guido Carlesi.

Colnago heeft de ziel van een kampioen. Ze dragen de glorie van honderden overwinningen. Ze hebben de passie van ambachtslieden. De erfenis van Italiaanse schoonheid, fijne details en vakmanschap inspireert hen. Ze streven naar niets anders dan uitmuntendheid. Colnago heeft de weg geëffend voor baanbrekende en superieure fietsen, dus volgen we zijn meesterschap en bewuste zorg. Door een delicate combinatie van elegantie en verleiding te cultiveren, creëren we de meest prestigieuze en adembenemende fietsen en ervaringen.

 

 

“We have the soul of champions. We carry the glory of hundreds of
victories. We strive for nothing but excellence. “

 
 

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.