“Soluzioni Innovative X lo Sport” – “Innovative Solution For Sports”​

SIXS Original Carbon Underwear

SIXS ontstond in 2009 en staat vooral gekend voor zijn Original Carbon Underwear. Het is een 100% Italiaans merk dat kwaliteit voorop stelt. Het doel? Uiterst comfort van de sporter behouden. Continue innovaties zijn voor SIXS een echte must.

Dankzij jaren onderzoek ontdekte SIXS de ideale weefstructuur voor hun ademende stoffen. Ze houden zweet weg van uw huid en brengen het tot de buitenlaag. Zweet verdampt en komt niet in contact met de huid. Hierdoor behoudt u, zelfs bij lage temperaturen of sterke wind, een perfect thermoregulatie zonder af te koelen.

Bovendien verweeft men ook carbon in deze stoffen, wat op zijn beurt onaangename geuren maskeert. Naden zijn volledig weggewerkt. Omwille van die reden wordt SIXS ook wel beschreven als “second skin”.

Verder bepalen voornamelijk twee factoren de keuze van uw SIXS product, nl. intensiteit van uw training en buitentemperatuur. A.d.h.v. deze twee factoren stelde SIXS haar ondergoedlijnen samen, nl. Light Underwear, Underwear, Windshell Underwear, Warm Underwear en Merinos Wool.

Hieronder vindt u meer informatie over de gebruikte technologieën van SIXS. Wenst u meer informatie over SIXS? Neem gerust contact met ons.

Discover the SIXS Technology

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.