“We aim to invent, improve and innovate –
not just reproduce what’s already available.”

Restrap werd opgericht in 2010 in de slaapkamer van Nathan te Yorkshire waar hij met zijn naaimachine de eerste pedaalriemen maakte. Dit succes in combinatie met zijn passie voor wielrennen was de basis van een nu internationaal high-end merk van handgemaakte outdoor fietsaccessoires. 

Restrap is trots op de Yorkshire Roots en het landschap dat het merk inspireerde. Ze investeren continu in machines van topkwaliteit om ervoor de zorgen dat ze blijvend alle Restrap producten met de hand, in de UK, met duurzame in-house materialen en lokale arbeidskrachten kunnen blijven produceren.

Het hele team is enthousiast over het Restrap gamma. Ook na uren naaien, testen ze het gamma zelf uitgebreid in de smerigste en stoffigste omstandigheden. Kwaliteit staat voorop. 

Hoe gaan ze tewerk? Restrap heeft één simpele mantra : “Design, build, ride”. Elk product start als een simpel idee. Is er een gat in de markt? Restrap vult het! Na het tekenen, wordt er een prototype gemaakt, wat op zijn beurt meermaals wordt aangepast en getest tot het hele team tevreden is met het resultaat. 

“We aim to invent, improve and innovate – not just reproduce what is already available.”

Materiaal

Alles in-house produceren betekent ook controle. Restrap heeft volledige controle over de gebruikte materialen, hoe de producten geproduceerd worden en ze staan uiteraard ook vrij om elk detail aan te passen of te optimaliseren waar nodig. Ze verzorgen de beste producten tot bij de consument, zonder extra kosten en met een veel lagere voetafdruk. Bovendien werken ze ook zeer nauw samen met hun stofleveranciers om zo de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Fittings

Restrap werkt met mee van de grootste producenten om one-of-a-kind bevestigingen te voorzien in alle omstandigheden. Van supersterke metalen tot precieze magnetische sluitingen en steeds zeer gebruiksvriendelijk.


We are Restrap, a family-run business specialising in hand-made outdoor accessories.

Restrap bags bike trip

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.