“Supporting you in being your absolute best is our motivation”

ZONE3 creëert producten van wereldklasse die de toewijding aan de zwem- en triatlongemeenschap belichamen. Producten die de prestaties, het comfort en het zelfvertrouwen verbeteren en u in staat stellen het beste uit uzelf te halen en uw doelen te bereiken. 

Ze delen dezelfde passie voor buitenzwemmen, of het nu uw doel is om uw gezondheid en welzijn te verbeteren, of op het hoogste niveau te racen en nieuwe doelen te bereiken. Zij worden geïnspireerd door dat gevoel van prestatie en hun missie is om deel uit te maken van jouw reis en dit samen te ervaren.

Zwemmen, fietsen en hardlopen zit al vanaf dag één in hun DNA. Elite-triatleet en winnaar van het Wereldkampioenschap, James Lock, richtte in 2006 ZONE3 op aan de Loughborough University; gevoed door zijn obsessie met prestaties.

Vanuit een bescheiden begin en gedreven door passie is het merk ZONE3 organisch gegroeid tot het toonaangevende triatlon- en zwemmerk van Europa. De toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van productontwerp en innovatie heeft geresulteerd in een ongelooflijke reeks prijzen en ZONE3 is toonaangevend in de sector als het gaat om het best presterende merk op de markt, zoals beoordeeld door zowel de media als onze klanten.

“We know that feeling of enrichment and achievement through sport. We work tirelessly to create the kit which supports your journey to achieve your goals.”

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.