Voor elke fiets de juiste fietsonderdelen en -accessoires

Yaw, private label van Bowdy & Brave, omvat allerlei fietsaccessoires en -onderdelen. Een echte must-have om elke fietsliefhebber een totaalaanbod te bieden en hem/haar van de best mogelijke service te voorzien in uw winkel.

Dankzij YAW fietsaccessoires en -onderdelen zoals o.a. binnen- en buitenbanden, kabelsets, stuurlinten, stuurpennen, bidonhouders… beschikt u over het juiste materiaal voor elke fiets. Bovendien bieden wij deze materialen aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Daar waar het gamma vroeger iets uitgebreider was, focust YAW nu op iets minder, maar wel zeer kwalitatieve onderdelen. Zo wonnen vooral de binnen- en buitenbanden aan populariteit voor de dagdagelijkse fietser. Ook bij Prorace worden deze standaard gebruikt bij de afmontage. 

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.