“Keep your bike safe with Hiplok”

Bij Hiplok houden we van fietsen. Het is het beste gevoel ter wereld. Wij zijn van mening dat het beschermen van onze fietsen het gevoel dat we krijgen van het rijden niet mag bederven. Daarom zijn we toegewijd aan het ontwerpen en bouwen van innovatieve, hoogwaardige beveiliging die uw fiets beschermt en uw rit verbetert.

Alle Hiplok-sloten zijn ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor in het VK door een klein toegewijd team van vernieuwers en fietsers. Van de gepatenteerde verstelbare riembevestiging op onze draagbare kettingsloten tot de CLIP + RIDE op hun D-locks en ultrareflectie van de SUPERBRIGHT-serie, ze geloven dat de kleine details een groot verschil maken voor het plezier van de rit. 

De medeoprichters van Hiplok, Ben Smith en John Abrahams, zijn productontwerpers én wielrenners in hart en nieren. Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring in ontwerp en fietsindustrie, wilden ze de veiligheid voor fietsers veranderen. Ze wilden beschermen waar ze van houden door hun ontwerpexpertise en rijervaring in te brengen om innovatieve, hoogwaardige fietssloten te leveren die niet alleen je fiets beschermen, maar ook het rijplezier beschermen. Het resultaat was ’s werelds eerste draagbare fietsslot. Maar dat was nog maar het begin. Sinds de lancering van de Hiplok ORIGINAL in 2011 is het paar toonaangevend gebleven op het gebied van innovatie, het ontwerpen en bouwen van kwaliteitsbeveiligingsproducten waarop rijders over de hele wereld vertrouwen. En wanneer ze niet aan de tekentafel of op de testtafel bij Hiplok’s UK Design Headquarters, vind je ze op de fiets.

“Our passion for innovation is matched by our commitment to ensure our locks are the most secure for purpose.”

B2B Webwinkel

Fiets- en sportwinkels kunnen direct bestellingen doen via onze B2B webshop. De login is uw E-mailadres. Het wachtwoord is u bekend. Mocht u nog geen wachtwoord voor de B2B hebben neem dan contact op met uw Bowdy & Brave contactpersoon. Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen, wij verwijzen hen steeds door naar onze dealers.